Vrouwen, hoe mooier hoe ongelukkiger

Omringd Worden Door Vrouwen is Aantrekkelijk

Hoe “mooier” vrouwen denken te zijn, hoe ongelukkiger ze eruit zien.

Ja, valt het jou ook op?!

Je ziet ze overal in de uitgaansgelegenheden inderdaad, meiden die er op zich heel aantrekkelijk uit hadden kunnen zien, maar ze hebben zo’n enorme emotioneel dode blik op hun gezicht!

Ze hebben stylish kleding aan, hebben een mooi koppie om te zien, hebben soms een mooi lichaam, niet altijd want daarvan zijn er ook steeds minder, ze worden steeds dikker helaas…

Maar die meiden die vooral niet te veel glimlachen, niet laten zien dat ze het naar hun zin hebben, niet teveel emotie laten zien, en continue naar hun eigen telefoon aan het staren zijn omdat ze zichzelf continue filmen en selfies maken…

Om die video’s vervolgens op hun social media neer te zetten met teksten eronder zoals “having a great time!”

NIET!

Als je het zo naar je zin zou hebben, dan zou je bezig zijn met het naar je zin hebben. Maar jij en jouw vrienden weten elkaar dus zo NIET emotioneel te stimuleren dat jullie de saaiste groep van die sociale omgeving zijn.

De enorme lading aan aandacht, van dorstige mannen, die ze inmiddels te verwerken hebben gekregen heeft ze emotioneel finaal afgestompt! En nu maken ze foto’s voor hun instagram, om toch dat shotje dopamine te krijgen en zich iets beter te voelen, door al die likes die ze krijgen van die Dorstige Horde!

Maar wat ze niet begrijpen is dat hoe meer en hoe langer ze dat doen, hoe meer ze zichzelf emotioneel afstompen en hoe ongelukkiger ze worden! Want dat dopamine shotje weet ze op een gegeven moment niet meer te raken van binnen, dus ze lopen emotioneel leeg en dat zie je aan hun houding en aan die DODE blik in hun ogen!

En daarom zouden vrouwen eigenlijk compleet moeten stoppen met posten op social media, en daarom moet jij leren hoe jij ze emotioneel kunt raken! Jij zult die dames moeten raken zoals geen andere man dat kan en tot dan toe heeft gedaan bij haar.

Als ze de emotionele pieken en dalen ervaart die jij bij haar kan veroorzaken, dan is ze van jou! Want zoiets heeft ze nog niet eerder mee gemaakt in haar saaie leven waarin ze overlaad is met aandacht van de Dorstige Horde, net zolang en in zo’n enorme hoeveelheid dat ze niet eens meer weet hoe ze oprecht moet glimlachen!

Denkend dat ze “aantrekkelijk zijn”. Nee dat ben je niet, je ziet er lekker uit, maar een man van waarde zal nooit settelen voor een vrouw die er alleen lekker uit ziet, dat soort vrouwen wil hij alleen neuken. Een man van waarde wil een relatie met een vrouw die AANTREKKELIJK is en meer te bieden heeft dan een dooie blik in haar ogen!

Maar jij kan de man worden die die dooie blik van haar gezicht af kan vegen, en er voor gaat zorgen dat ze weer iets gaat ervaren, emotie, jij kan die man zijn!

Hoe? Door te stoppen met jezelf te gedragen als een lid van de dorstige horde mannen die continue haar kant op kwijlen, en door te leren hoe aantrekkingskracht wel werkt, en dat toe te passen!

Als jij snapt hoe aantrekkingskracht werkt, dan is ze van jou!