Online Mastercourse
“Aantrekkingskracht”

Een online training waarin jij de beïnvloedingstechnieken leert
om vrouwen emotioneel diep te raken en aantrekkingskracht leert op te wekken.

Ongeëvenaard lesprogramma

Leer zéér effectieve beïnvloedingstechnieken

Wordt een aantrekkelijke man voor vrouwen

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Toegang tot exclusieve community

Wordt een expert in aantrekkingskracht 

Online Mastercourse “Aantrekkingskracht” ​Voor Wie?

Deze mastercourse is voor mannen die meer willen dan hun waardevolle tijd besteden op dating apps of sites waar ze af en toe eens een nummertje te scoren, waarna het wéér op niets uitloopt!

Deze mastercourse is voor serieuze mannen die het leven in eigen hand willen nemen en écht willen weten hoe aantrekkingskracht op emotioneel en psychologisch niveau werkt!

Deze mastercourse is voor jou als je wilt leren wat de wetenschappelijk onderbouwde beïnvloedingstechnieken zijn om aantrekkingskracht te genereren. Beïnvloedingstechnieken welke toepasbaar zijn in werkelijk élke sociale situatie!

LET OP! Dit is GÉÉN “versiercursus” maar een diepgaande en kwalitatief hoogwaardige online mastercourse. Uniek in Nederland en zorgvuldig samengesteld na méér dan tien jaar internationaal onderzoek gedaan te hebben en uitvoerig veldwerk te hebben verricht.

Er is een enorm groot verschil tussen “Versieren” en het
genereren van evolutionaire “Aantrekkingskracht”

De meeste mensen hebben werkelijk geen idee!

We groeien op in een samenleving waar ons een geromantiseerd ideaal beeld wordt aangeleerd over hoe “relaties zouden moeten ontstaan en hoe deze zouden moeten werken”. Maar zoals veel mannen er elke dag weer achter komen, dit ideaal beeld over romantiek klopt totáál niet met hoe het er werkelijk aan toe gaat in de intiemere en romantische interacties en relaties tussen mannen en vrouwen.

Hierdoor raken veel mannen (en vrouwen) verstrikt in emotionele en psychische problemen met zichzelf. Dit uit zich vervolgens op verschillende manieren welke voor beiden partijen uiteindelijk alleen maar negatief kan uitpakken. We hebben het hier over emotioneel verhitte ruzies, psychische en lichamelijke mishandeling, explosieve relatiebreuken, scheidingen en alle daar uit voortvloeiende problemen en uitdagingen.
Maar zoals jij gaat leren in deze Mastercourse, het kan ook echt totáál anders!

Dé ENIGE reden dat relaties ontstaan en ook weer overgaan heeft te maken met AANTREKKINGSKRACHT!

Aantrekkingskracht is de drijvende kracht achter het ontstaan van interesse, een diepgaande connectie en een intieme relatie. Maar aantrekkingskracht, of het verdwijnen ervan, is ook de drijvende kracht achter het verliezen van interesse, het verliezen van een connectie en het overgaan van een intieme relatie. Alles wat met liefde en romantiek te maken heeft valt of staat met AANTREKKINGSKRACHT!

Aantrekkingskracht is de absolute nummer één reden dat intieme relaties ontstaan, en aantrekkingskracht (het verlies ervan) is de absolute nummer één reden dat mensen besluiten om uit elkaar te gaan. Kortom, AANTREKKINGSKRACHT IS ALLES als het om versieren, seks of relaties gaat!

In onze mastercourse “Aantrekkingskracht” krijg jij toegang tot een unieke Nederlandstalige online leergang waarin jij ALLES leert dat je nodig hebt om niet alleen jouw kennis maar ook jouw werkelijke sociale vaardigheden op continue basis te blijven verbeteren, aanscherpen en deze naar steeds hogere levels te brengen.

Weet waar je aan begint, want na het leren van deze stof zul je nóóit meer dezelfde persoon zijn!

Als je de film The Matrix hebt gezien dan weet je hoe Neo (de hoofdrolspeler) op een gegeven moment “de rode pil” neemt waarna hij uit de Matrix ontwaakt en de wereld waarin hij leeft gaat zien zoals deze werkelijk is.
Hij komt er achter dat het beeld dat hem tot dan toe is voorgeschoteld, over hoe de wereld werkt en eruitziet, in werkelijkheid compleet anders blijkt zijn. Het werkelijke beeld is zelfs zó anders dat de waarheid hem in eerste instantie choqueert en hij bijna een emotionele inzinking beleefd.

LET OP: Deze mastercourse is dan ook niet voor iedereen!
Want helaas kan niet iedereen omgaan met “de waarheid” zoals de
wetenschap deze heeft ontluikt. Deze mastercourse is dan ook niet voor jou, als:

Jij niet bereid bent om jezelf uit te laten dagen wat betreft jouw geloof over liefde en intimiteit.


Jij niet bereid bent om jouw ogen te openen om de werkelijkheid wat betreft intieme interacties tussen mannen en vrouwen en deze te accepteren voor wat het werkelijk is.

 
Tijdens het volgen van deze mastercourse zul jij namelijk het zelfde kunnen gaan beleven als Neo in The Matrix beleefd. Je gaat romantiek, liefde, relaties en de natuur van mannen en vrouwen namelijk vanuit een héél ander oogpunt bekijken. En je zult sociale interacties met vrouwen op een totaal andere manier gaan benaderen en beleven! (En niet iedereen kan of wil daar mee omgaan)

Wat Biedt De Mastercourse “Aantrekkingskracht” Precies

Aantrekkingskracht is een online leerprogramma van ongeveer zes maanden waarin je elke week steeds een stukje verder wordt meegenomen in het “hoe, wat en waarom” wat betreft het genereren van aantrekkingskracht bij vrouwen.

Door het leren en het toepassen van de leerstof in deze mastercourse zul jij een expert level gaan behalen wat betreft de kennis over het genereren van aantrekkingskracht, en dan met name bij vrouwen die jij werkelijk interessant vind. Daarnaast zul je ook jouw sociale vaardigheden gaan aanscherpen door de kennis en de beïnvloedingstechnieken toe te passen in echte sociale situaties!

Het totale leerprogramma bevat momenteel al méér dan 30 uur aan Nederlandstalig video materiaal, gevuld met enorm waardevolle lesstof. Deze lesstof wordt door ons team continue beoordeeld op relevantie en indien nodig aangepast. Daarnaast worden er op regelmatige basis uitbreidingen toegevoegd aan de mastercourse, dus het aantal uren lesstof zal continue uitbreiden. Zo is het te allen tijde relevant, vernieuwd en waardevol.

Het leerprogramma van “Aantrekkingskracht” is op de volgende manier opgebouwd:

Module 1: Level 1 – Het Raamwerk


 

Dit level kun je zien als de basis, de blauwdruk of Het Raamwerk voor het genereren van aantrekkingskracht.

In ongeveer negen weken tijd krijg je wekelijks toegang tot nieuwe informatie waarmee jij steeds een stapje dieper gaat in de psyche van de vrouw en in de intermenselijke sociale dynamiek.

Hoe kun je een sociale interactie vanaf het begin beïnvloeden zodat er op “natuurlijke wijze” een wederzijdse interesse ontstaat, aantrekkingskracht ontstaat en zij haar interesse in jou laat zien.

Dit betekend dat werkelijk álle stappen vanaf het starten van een sociale interactie tot en met de start van een intieme relatie uitvoerig worden uitgelicht en besproken. Daarnaast wordt ook uitvoerig onderbouwd wáárom je elke stap op een specifieke manier zet, en welke gewenste uitkomst dit je gaat opleveren.

Je krijgt in Level 1 toegang tot de volgende hoofdstukken:

– Hoofdstuk 1: Losse Concepten
– Hoofdstuk 2: Structuur Van Het Spel
– Hoofdstuk 3: Starten Van Het Gesprek
– Hoofdstuk 4: Nieuwsgierigheid, Interesse & Aantrekkingskracht Genereren
– Hoofdstuk 5: Het Beantwoorden Van Haar Interesse
– Hoofdstuk 6: Conversatie
– Hoofdstuk 7: Connectie
– Hoofdstuk 8: Intimiteit en Verleiden
– Hoofdstuk 9: De IJkpunten In Het Spel

Deze gehele module met 9 hoofdstukken bestaat uit méér dan 75 video’s waarin diep wordt ingegaan op elk losgeknipt onderdeel van een sociale interactie tussen jou en de vrouwen met wie jij een interactie hebt.

In Level 1 leer jij stap voor stap hoe je een vrouw en haar sociale groep (mooie vrouwen zijn immers nooit alleen!) het beste kunt benaderen, de sociale interactie kunt starten en kunt beïnvloeden zodat jij als een aantrekkelijke man wordt ervaren.

Maar daar stopt het niet! Je wordt aan de hand meegenomen en stap voor stap ga je langs de start van een interactie, naar het genereren van aantrekkingskracht, naar het realiseren van een diepe connectie tot aan het starten van een intieme relatie.

Elke week krijg je toegang tot een nieuw hoofdstuk met een reeks waardevolle video’s welke je zult gaan bestuderen. Na elke video zul je een speciaal reflectiedocument gaan invullen en dieper in de geleerde stof gaan duiken.

Na deze module zul je dan ook met een duidelijk en strategisch opgesteld plan het veld gaan betreden om sociale interacties aan te gaan en de theorie te testen.

Module 2: Level 2 – Verdieping


 

Dit is de module waarin we nóg dieper ingaan op het intieme sociale gedrag en de psyche van vrouwen.

In ongeveer elf weken tijd krijg je wekelijks nieuwe lesstof waarin het vrouwelijke (en intiem) sociale gedrag aan bod komt.

Waar Level 1 jou een blauwdruk biedt voor het genereren van aantrekkingskracht, is Level 2 zo opgesteld om de achterliggende kennis, de onderbouwingen van het sociale gedrag en de psychologische en emotionele drive van vrouwen nóg beter uit te leggen.

We hebben het hier over sociaal gedrag waarmee jij een nóg duidelijker beeld krijgt wat er zich precies afspeelt in sociale situaties en interacties tussen mannen en vrouwen.

Pas deze informatie en technieken toe en je verheft jezelf tot het level van een ware Meester Verleider!

Je krijgt in Level 2 toegang tot de volgende hoofdstukken:
– Hoofdstuk 1: Evolutionaire Onderbouwing
– Hoofdstuk 2: Belangrijke Elementen
– Hoofdstuk 3: Aantrekkelijk Gedrag
– Hoofdstuk 4: Presentatie Vaardigheden
– Hoofdstuk 5: Bepalend Gedrag
– Hoofdstuk 6: Desinteresse
– Hoofdstuk 7: Interesse
– Hoofdstuk 8: Aanspreken
– Hoofdstuk 9: Conversatie Technieken
– Hoofdstuk 10: Groepstheorie
– Hoofdstuk 11: Losse Concepten

Deze gehele module met 11 hoofdstukken bestaat uit 65 video’s.

Module 3: Extra Module – Routines & Gambits


 

Deze module bevat gespreksonderwerpen en interactie boosters welke stuk voor stuk strategisch zijn ontworpen om tijdens sociale interacties te kunnen inzetten en deze te beïnvloeden om de interactie een bepaalde richting in te sturen.

– Conversatiestarters waarmee je een sociale interactie begint.
– Interactie “boosters” waarmee je een sociale interactie voorziet van dosis positieve energie.
– Kwalificatie vragen, waarmee je dames zichzelf op een natuurlijke manier aan jou laat kwalificeren.
– Gespreksonderwerpen welke jij kunt inzetten om vrouwen positief te beïnvloeden en waarmee jij interesse en aantrekkingskracht zal genereren.
– En nog véél méér!
– Deze module wordt continue aangevuld met nieuw materiaal.

Kortom, deze module zit vol met getest en beproefd gespreksmateriaal welke jij in elke fase van een interactie met een dame kunt gaan inzetten om te allen tijde de interactie te sturen richting een positieve uitkomst. (Dat ze jou interessant en aantrekkelijk gaat vinden)

Dit is een groeiende module en zal continue worden aangevuld met meer materiaal.

Module 4: Tips, Tricks & Extra’s


 

In deze continue aangevulde module zul je diverse video’s en audio opnames gaan vinden welke jou extra gaan helpen om jouw aantrekkelijkheid en Seksuele Marktwaarde te verhogen.

Dit betreft webinar opnames, audio opnames en losse opgenomen video’s over diverse belangrijke onderwerpen over aantrekkingskracht, connectie en verleiding.

Tijdens onze laatste telling bevatte onze Mastercourse inmiddels al meer dan 30 uur aan lesstof, en dit zal maandelijks alleen maar blijven groeien!

Krijg levenslang toegang tot deze waardevolle mastercourse!
Toegankelijk via alle laptop, tablet en smartphone!
Altijd en overal toegang, zolang je internet beschikbaar hebt!
Toegang tot waardevolle community!

Onze Exclusieve Community!

Naast toegang tot de Mastercourse krijg je ook toegang tot onze online community. Dit is in “Forum Stijl” en deze kun jij gebruiken om jouw vragen te stellen, leerpunten te delen met anderen en nieuwe vrienden te maken… want je doet dit niet alleen, leren en groeien gaat veel sneller als je het samen doet!

Jij Bemachtigd Met Deze Mastercourse Een Enorm Krachtige Voorsprong Op Andere Mannen.

Internationale cliënten die soortgelijke lesstof kwamen leren tijdens drie daagse live trainingen betaalden hiervoor bedragen van meer dan € 3000,– Dit betreft een zéér intensieve drie daagse “immersive training”.

Maar deze mastercourse zal jou véél meer waarde gaan leveren dan een drie daagse live training van € 3000,- jou ooit zou kunnen leveren!

Wij van Attraction Academy zijn namelijk enorm gemotiveerd om zo veel mogelijk mannen te helpen met de lesstof die wij hebben samengesteld en zullen ons hier volledig voor inzetten! Wij weten namelijk dat de lesstof waar jij toegang tot gaat krijgen oprecht levens veranderd, en daar doen wij het voor!

Daarom krijg jij de eerste 30 dagen toegang tot de mastercourse voor slechts €1,-

*Vanaf de tweede maand betaal je slechts een kleine €67,- per maand!*

Jij krijgt dus een ENORME korting én je krijgt de tijd om deze enorm waardevolle lesstof op jouw eigen tempo door te nemen, te leren en op je in te laten werken. Dus je snapt nu ook dat dit een waanzinnige goede deal is!

*LET OP: Het bedrag van € 67,- per maand zal binnenkort verhoogd worden naar € 97,- per maand. Jij zal dit echter niet gaan betalen als jij je aanmeldt vóórdat wij het bedrag gaan verhogen.*

 

Wat andere cursisten zeggen

Arno S.


Ik heb wel vaker een online product gekocht maar toen ik dit zag was ik toch wel heel blij verrast! De hoeveelheid waarde in deze mastercourse is echt enorm! Dit gaat zo veel dieper in op de psychologie achter het spel van liefde tussen mannen en vrouwen, dit heb ik echt nooit eerder zo gezien. Het is wel veel informatie, maar in combinatie met de documentatie lukt het gelukkig wel om alle informatie te verteren. Ik volg de mastercourse nu vijf maanden en neem gewoon rustig de tijd om de lesstof te leren. Ik kan het aan elke man aanraden die wilt weten wat hij precies kan doen om door vrouwen als een aantrekkelijkere man te worden ervaren.

Matthijs H.


Het is een goed opgezette online training zoals ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Elke week krijg ik weer nieuwe lesstof en het verhaal wordt zo steeds completer. Ik leer mijzelf goed kennen merk ik, ook op welke punten ik mijzelf moet verbeteren om als een leuker en interessanter persoon te worden ervaren. Ik heb verschillende dingen die ik heb geleerd ook al in echte interacties toegepast, en ik sta nog steeds verteld te kijken als ik een bepaalde leuke positieve reactie krijg, gewoon omdat ik een bepaalde beïnvloedingstechniek heb gebruikt. Ik wist echt niet dat het allemaal zo werkte en dat het eigenlijk zo makkelijk kon gaan. Vrouwen tonen nu gewoon interesse in mij, willen nummers met mij uitwisselen en sturen mij Whatsap berichten omdat ze aandacht van mij willen hebben?! Ik vind het in elk geval een geniale online training.

Jort V.


Nadat ik voor de zoveelste keer een relatie breuk vroeg ik mij af wat ik nou precies fout deed, Lag het aan mij? Snapte ik vrouwen dan écht totaal niet? Was ik dan echt een waardeloze man? Hoe kon het toch dat ik zó mijn best deed om het juiste te doen voor mijn relatie, maar dat ik mij achteraf wéér in de steek gelaten voelde door de persoon voor wie ik zo veel liefde voelde? Toen ik vervolgens op zoek ging naar antwoorden kwam ik meer dan genoeg informatie tegen, en ik kwam deze mastercourse tegen. Ik kon er niets aan verliezen want ze hebben een 30 dagen geld terug garantie dus ik besloot het gewoon te proberen, en ik heb er echt totaal geen spijt van! Ik doe deze mastercourse nu vier maanden en ben enorm gemotiveerd om hiermee door te gaan. De les stof die ik tot nu toe heb gehad heeft mijn ogen werkelijk geopend voor hoe “het werkt” tussen mannen en vrouwen.

Matt


Ik ben nooit succesvol geweest met vrouwen, ik ben eigenlijk ook niet echt een heel sociaal persoon en wist nooit hoe ik een gesprek moest starten. En als ik dan per ongeluk een keer in een gesprek belande met een vrouw dan voelde ik mij super ongemakkelijk en wist ik vaak niet echt waar ik het nou over moest hebben. Nu ik in deze mastercourse zit begrijp ik mijzelf veel beter, maar ik begrijp vrouwen ook veel beter! Ik begrijp nu wat ik tot nu toe verkeerd heb gedaan en wat ik kan doen om de interacties leuker te maken. Ook begrijp ik het verleidingsproces nu, wat mij enorm helpt om de juiste stappen te zetten.

Ben T.


Door “Aantrekkingskracht” besef ik mij wat ik tot nu toe fout heb gedaan en waarom ik tot nu toe eigenlijk alleen maar enkele “gelukstreffers” heb gehad. Ik ben nu in staat om actie te ondernemen naar mooie vrouwen toe, zonder over te komen alsof ik iets van ze nodig heb. Ik weet de interactie op zo’n manier te leiden dat ze interesse in mij tonen en letterlijk tegen mij zeggen dat ze me nog wel eens willen ontmoeten voor een date. Door de kennis die ik nu heb voel ik mij net Superman! (haha)
Ik gebruik de technieken zelfs bij mij op de werkvloer met mijn mannelijke en vrouwelijke collega’s, en ook zij reageren hier op!

In een notendop, jij gaat het volgende leren:

Jij leert de psychologie achter de intiemere interacties tussen mannen en vrouwen.
Jij leert de psychologie achter het “zijn” van een aantrekkelijk persoon.
Jij leert het wetenschappelijk onderbouwde stappenplan om interacties aan te gaan met vrouwen, hoe je deze stappen zet en waarom je dat op onze manier doet.
Jij leert de beïnvloedings-technieken waarmee jij een diep gewortelde aantrekkings-kracht zult genereren bij de vrouwen welke jij echt interessant vind.
Jij leert hoe je ná aantrekkings-kracht ook een diepgewortelde connectie opbouwt.
Maar dat niet alleen, pas de lesstof ook toe in sociale situaties en je zult jouw natuurlijke gedrag gaan aanscherpen en naar een hoger level gaan brengen, een level waarop vrouwen JOU als aantrekkelijk zullen gaan ervaren!

Internationale cliënten die soortgelijke lesstof kwamen leren tijdens drie daagse live trainingen betaalden hiervoor bedragen van meer dan € 3000,– Dit betreft een zéér intensieve drie daagse “immersive training”.

Maar deze mastercourse zal jou véél meer waarde gaan leveren dan een drie daagse live training van € 3000,- jou ooit zou kunnen leveren!

Wij van Attraction Academy zijn namelijk enorm gemotiveerd om zo veel mogelijk mannen te helpen met de lesstof die wij hebben samengesteld en zullen ons hier volledig voor inzetten! Wij weten namelijk dat de lesstof waar jij toegang tot gaat krijgen oprecht levens veranderd, en daar doen wij het voor!

Daarom krijg jij toegang tot de mastercourse voor slechts een kleine € 67,- per maand!

Jij krijgt dus een ENORME korting én je krijgt de tijd om deze enorm waardevolle lesstof op jouw eigen tempo door te nemen, te leren en op je in te laten werken. Dus je snapt nu ook dat dit een waanzinnige goede deal is!

LET OP: Het bedrag van € 67,- per maand zal binnenkort verhoogd worden naar € 97,- per maand. Jij zal dit echter niet gaan betalen als jij je aanmeldt vóórdat wij het bedrag gaan verhogen.

Beslis nu nog niet, probeer het
gewoon 30 dagen!

Nu hebben we al enorm gesneden in de investering welke je zult gaan maken om jouw leven voorgoed compleet te veranderen. Dus het is nu al een logisch correct onderbouwde en financieel gemakkelijke beslissing om jezelf toegang te geven tot de beste en meest uitgebreide online Mastercourse in Nederland over dit specifieke onderwerp. Maar we willen je toch nóg meer tegemoet
komen!

Wij geven je daarom een 30 Dagen Niet Goed, Geld Terug Garantie. Dus kom jij er in de éérste maand achter dat de lesstof toch niet helemaal aansluit bij de wensen en verwachtingen die jij hebt ten aanzien van de Mastercourse, dan krijg jij gewoon jouw hele €1,- terug!

Dit betekend dat jij nu meteen de knoop kunt doorhakken en gebruik kunt maken van de enorme waarde die de Mastercourse te bieden heeft… Zonder Enig Financieel Risico!

Maar ook ná de eerste maand zit je NERGENS AAN VAST!

Want je kunt jezelf gewoon elke maand afmelden! Dus mocht je het na de tweede of de derde maand toch niets vinden, dan meldt je je gewoon af.

Maar wij zijn er 1000% zeker van dat als jij jezelf en jouw leven serieus neemt, en in de lesstof duikt alsof het jouw leven zal gaan verrijken, dat jij met volledige overtuiging terug zal keren en gebruik zal blijven maken van de enorme waarde van de Mastercourse.

Waardevolle Bonus Voor De Eerste 50 Personen!

Wij hebben voor de lancering van deze mastercourse al een test ronde gedraaid met 25 personen. Maar omdat wij enorm gedreven zijn om de waarde in onze nieuwe mastercourse te maximaliseren gaan wij de waarde voor jou nóg verder opschroeven!

De eerste 50 personen die zich hebben aangemeld voor de mastercourse en welke de volledige 6 maanden het gehele online traject volgen zullen uitgenodigd worden om op locatie een “Acceleratie Training” krijgen!

Dit is een training ter waarde van nog eens € 499,-

Dit is naar onze mening dan ook echt een mooie win-win situatie! Want jij krijgt toegang tot een live training waarin we de hele mastercourse doornemen en jij kunt al jouw vragen direct stellen, en wij hebben de mogelijkheid om naar aanleiding van jou ervaringen onze dienst eventueel te verbeteren.

En JA, deze bonus verdwijnt direct zodra de 50ste persoon zich heeft aangemeld.

Eerste Maand Voor Slechts €1,- 
Krijg Jij Toegang Tot:

Level 1 – Het Raamwerk (De bouwtekening voor het genereren van Aantrekkingskracht)

Level 2 – Verdieping (De wetenschappelijke onderbouwingen van het Aantrekkingskracht proces)

Extra Module – Routines & Gambits (Waardevol gespreksmateriaal)

Extra Module – Tips, Tricks & Extra’s (Extra video’s en audiomateriaal)

Deze Mastercourse bestaat momenteel al uit méér dan 30 uur zorgvuldig samengestelde lesstof, en dit zal blijven groeien!

Wij verwelkomen je met open armen in de Mastercourse, en als we samen hadden kunnen proosten met een biertje dan hadden we dat natuurlijk graag gedaan maar het is een virtuele omgeving, dus helaas.. 😉

Maar via onderstaande betaal knop bemachtig jij direct toegang tot de Mastercourse, we kijken er naar uit samen met jou aan de slag te gaan!

Krijg Nu Toegang!


Attraction Academy

 

Probeer het NU 30 dagen!

 

€ 1,-