Seks zonder condoom

Seks Zonder Condoom

Ik zag laatst in een van onze afgesloten groepen een bericht van een jonge man die schreef dat hij seks had gehad met een meid, zonder condoom. Zij had aangegeven dat ze niet wilde dat hij in haar klaarkwam, maar dat deed hij toch. Nu wil zij niets meer met hem te maken hebben maar hij wil proberen dit toch te repareren, zodat hij misschien nog een keer seks met haar kan hebben.

Hij begreep ook niet waarom ze niets meer met hem te maken wilde hebben, want hij had haar klaar laten komen en hij had zelfs die hele nacht nog bij haar geslapen.

Oke… zucht!

Ik zie redelijk wat zelf benoemde Meester Pickup Artists welke als boodschap verkondigen dat je gewoon seks moet hebben zonder condoom.

Ze onderbouwen hun boodschap met uitspraken als

“Een echte man neukt zonder condoom”

“Het voelt gewoon lekkerder”

“Ik heb zelf nog nooit een geslachtsziekte opgelopen, dus dan moet het bij jou ook prima gaan”

“Het aantal mensen dat een geslachtsziekte oploopt is maar heel klein”

En weet ik het wat ze nog meer gebruiken om hun super domme beslissingen te onderbouwen. Maar het erge is nog dat er jongens/mannen zijn die tegen deze personen opkijken en behalve luisteren naar wat ze zeggen, ook DOEN wat die conyo’s zeggen. En dat vind ik nóg veel dommer eigenlijk.

Ja, ik ben het er mee eens, het voelt inderdaad lekkerder zonder condoom maar die dingen zijn enorm belangrijk!

Sowieso, je hoeft maar een keer een ziekte op te lopen om te weten hoe KUT dat het voelt om te hebben, en hoe DOM je bent geweest om het lot te tarten. Maar buiten de ziektes die je kunt oplopen om hebben condooms nog een heel belangrijke psychologische functie, die belangrijk gaat zijn als jij iets wilt opbouwen met de dame in kwestie.

Wat de meesten namelijk niet begrijpen is dat “vertrouwen en comfort” voor een vrouw SUPER BELANGRIJK zijn! En als jij alleen met jouw pik en aan jouw pik denkt dan gaat dat gevolgen hebben voor een mogelijke toekomstige intieme relatie, als jij die eventueel met haar zou willen opbouwen.

Als jij namelijk een intieme relatie met haar wilt opbouwen, eentje waarin jullie samen bouwen naar betere seksuele ervaringen dan zal ze jou wel moeten gaan vertrouwen. Want een vrouw die jou niet vertrouwd zal zichzelf nooit volledig openstellen voor je, en zal zich altijd inhouden. En dat belemmert de groei naar betere seksuele ervaringen voor jullie allebei.

Dus, vertrouwen is enorm belangrijk!

Dus door in eerste instantie wel een condoom te pakken, en seks te hebben met condoom stuur jij een belangrijk signaal uit naar haar toe, eentje waaruit blijkt dat jij een man bent die verantwoording neemt voor zijn acties! Ook als zij jou smeekt om haar zonder condoom te neuken zul jij moeten laten zien dat jij een man bent die zich niet zomaar laat overhalen door seksuele verlangens en zich door haar in de maling laat nemen, maar dat jij een man bent die zelfs op zulke momenten “het juiste” doet en verantwoordelijk is. Dan zul je een positieve impact op haar maken.

Want nu, in het geval van die persoon waar ik het net over had, die meid was op dat moment misschien wel geil en op dat moment wilde ze wel gewoon geneukt worden, maar achteraf nadat haar emoties weggezakt waren en ze weer normaal kon nadenken, toen had ze spijt van wat er gebeurd was. En dan kun je wel denken “eigen schuld dikke bult” en ja ze zal inderdaad verantwoording moeten dragen voor haar eigen aandeel hierin, maar ze heeft er wel een negatief gevoel aan over gehouden en die linkt ze nu wel aan hem!

Nu, als ze aan hem denkt, dan denkt ze aan de volgende dingen:
– Hij is respectloos geweest tegen mij
– Hij luistert niet naar wat ik wel of niet wil
– De morning after pil
– En hoogstwaarschijnlijk slechte seks, want om betere seksuele ervaringen te hebben samen daar heb je meer tijd en vertrouwen voor nodig.

Dus hij heeft zijn eigen kansen om vaker seks te hebben met haar, zelf helemaal onder gescheten door niet de verantwoording te nemen die hij als man had moeten nemen!

“Ja maar zij vond het ook lekker”

Daar gaat het niet om! Vrouwen zullen te allen tijde van alles proberen te doen om jou van je pad af te krijgen, maar jij bent een man en jij hoort haar op haar plek te zetten op zulke momenten en haar op de juiste manier te leiden naar verstandigere keuzes. Maar dat is weer een heel apart onderwerp voor een andere keer.

Maar wat je dus moet begrijpen is dat als jij kiest voor de makkelijkste weg, dan hangen daar bepaalde consequenties aan, en dan zul je daar achteraf niet over moeten gaan janken van: Ja maar ik heb haar laten klaarkomen, waarom wil ze dat niet nog een keer?!

Omdat ze elke dag kan klaarkomen als ze wil, dat kan ze zelf ook wel doen! En haar klaar laten komen is niet heel bijzonder hoor, dat hebben al die andere jongens voor jou ook gedaan, en die neukt ze ook niet meer! Dus jij bent ook echt niet speciaal voor haar.

En op de manier waarop er vandaag de dag gehandeld word op de seksuele marktplaats, heeft ze ook “zo” nieuwe neukertjes gevonden, ze hoeft echt maar een keer of drie te swipen en er staat vanavond nog iemand bij haar op de stoep als ze dat wilt.

Als jij wilt dat een vrouw, na een keer seks, naar jou verlangt dan zul je haar een betere ervaring moeten laten beleven als welke ze met al die jongens voor jou heeft gehad.

Wat jij wil is dat ze achteraf terug verlangt naar jou, om jou met twee handen een pijp beurt te geven alsof ze al drie weken niets heeft gegeten!

En wat is belangrijk om dat voor elkaar te krijgen?

Tijd, plus Connectie, als je die twee bij elkaar optelt dan krijg je “vertrouwen”, en als zij jou vertrouwd dan zal ze zich compleet laten gaan met jou!

En het gebruik van een condoom helpt bij het opbouwen van dat vertrouwen! Want hoe kan ze jou vertrouwen als jij als man onverantwoordelijke beslissingen maakt?!