Rukken op OnlyFans.com

Omringd Worden Door Vrouwen is Aantrekkelijk

Betaal Jij Vrouwen Op Only Fans?

Dit is echt het ALLER DOMSTE wat jij als man kan doen, en ik ga je nu echt vertellen dat je daar per direct mee moet stoppen!

Even serieus, vrouwen betalen om naar ze te kijken, zodat jij je kan afrukken op een meid die daar in haar slipje over haar tieten ligt te aaien. Hoe laag kun jij zakken als man!

Hiermee verneuk je sowieso twee dingen:

Ten eerste, jij draagt er aan bij dat die meiden geprogrammeerd worden om mannen enkel en alleen LETTERLIJK te zien als een bron van inkomen, en dat ze daar alleen maar een beetje geil uit hun ogen hoeven te kijken.

Dus verder ontwikkelen ze helemaal geen gezond sociaal bewustzijn wat mannen betreft.

En die meiden zijn VRESELIJK om een sociale interactie mee te hebben, want ze hebben een compleet verdraaid beeld van “menselijke relaties” en er is geen normaal gesprek mee te voeren. Ze zijn super snel verveeld, ze hebben niets te vertellen want ze hebben geen interesses of passies. Ze zijn continue bezig met hun snapchat of instagram profiel om te kijken of ze al weer een paar nieuwe likes hebben en ze zijn totaal niet oprecht geïnteresseerd in jou.

En dan kom ik op het tweede punt, zij plegen emotionele zelfmoord door dit te doen. Zij raken emotioneel helemaal afgestompt. Want zij krijgen aandacht van mannen, die daar voor betalen, en elke keer als er weer een euro op hun rekening terecht komt DENKEN zij blij te zijn.

Maar hun hele emotionele programmering gaat naar de klote, en de oprechte aandacht van een man die mogelijk een goede relationeel partner voor ze had kunnen zijn, die raakt ze niet meer.

Ze worden niet meer positief beïnvloed door emoties, want die chemische stofjes in hun hoofd worden steeds minder en minder aangemaakt hoe langer zij dit gedrag blijven vasthouden.

En dit werkt bijna het zelfde als wanneer vrouwen veel te veel piemels voorbij hebben zien komen. De chemische stofjes in hun hersenen die ervoor zorgen dat ze emotioneel getriggerd raken, of gemotiveerd worden om iemand aantrekkelijk te vinden of er een connectie mee willen aangaan, die worden steeds minder en minder aangemaakt. Daarom is het belangrijk dat jij als man weet hoeveel mannen zij al versleten heeft, voordat jij jouw energie er in gaat steken omdat je er een relatie mee denkt te kunnen opbouwen, wat dus niet gaat.

Dus wat je gaat zien is dat er steeds meer meiden met een emotioneel dode blik in hun ogen rond lopen. En dat deze meiden steeds slechtere en slechtere relaties hebben, of helemaal geen relaties meer kunnen hebben. Ze neuken een beetje in het rond, maar verder komen ze niet.

En jij gaat vervolgens lopen klagen over de mentaliteit van vrouwen en over het feit dat het allemaal gold diggers zijn die alleen maar geld van je willen hebben.

En daarnaast ga je lopen klagen over het feit dat jij geen vrouw in je leven hebt, om vervolgens naar hun te wijzen, want alle vrouwen zijn toch maar psychotische emotioneel instabiele wezens.

Jij hebt er aan bijgedragen door die meiden te betalen voor hun nep aandacht, zodat jij even aan je piemel kan trekken.

Maar stel jij je nou eens voor dat jij dat geld dat je maandelijks uitgeeft aan OnlyFans wijven, dat je dat in jezelf investeert.

Dus dat jij gaat werken aan jezelf, door het lezen van boeken of het werken met een coach, om te groeien als persoon. Om op die manier een aantrekkelijker man te worden die niet hoeft te rukken op meiden die voor een camera liggen, maar dat jij vrouwen tot je kunt aantrekken zodat je echt wat te neuken hebt.

Hoe veel slimmer is dat om te doen!