Moet je een Alpha zijn voor succes met vrouwen

Alleen Alpha Mannen Succesvol Met Vrouwen

Nou nee! Ik zal je vertellen, ik heb in de afgelopen “bijna 14 jaar” de wereld overgelogen en veel grote pua’s ontmoet, en er was er maar twee die op mij overkwamen als “Alpha mannen”. En de rest waren allemaal zachtaardige introverte knulletjes… die je zou bestempelen als een Beta man.

Kijk, ik zie inderdaad veel datingcoaches of pickup artists voorbij komen die lopen te schelden over andere coaches dat het “zielige beta mannen” zijn en zo gebruiken zij het woord “beta man” als een soort scheldwoord. Een beetje zoals vrouwen elkaar een “slet” noemen.

Maar de meest succesvolle mannen in deze scene waren de Beta mannen hoor, en niet de Alpha’s. Dus dat is best een geruststelling denk ik! Want dit betekend dat iedereen succesvoller zou kunnen worden in hun omgang met vrouwen, ook de mannen die van zichzelf denken dat ze een “Beta man” zijn.

Het hele concept “Alpha en Beta man” is trouwens inmiddels al helemaal uit zijn verband getrokken!

Er is een Nederlandse Primatoloog, Frans de Waal en hij heeft de term “Alpha man” gepopulariseerd nadat de term alleen nog maar bekend was bij Wolven. Hij heeft er volgens mij eens een boek of studie over geschreven, over Alpha mannetjes bij Chimpansees, en vanaf dat moment is het helemaal uit zijn verband getrokken. En ik kan mij herinneren dat ik hem daarover hoorde praten en dat hij daar niet blij mee was.

Want nu zijn er allerlei schrijvers gekomen die boeken en producten over hebben gemaakt, en daarnaast zijn er Datingcoaches die de term gebruiken… en dat terwijl het helemaal NIET klopt wat ze zeggen.

Die Frans de Waal heeft het bijvoorbeeld in een “Ted X talk” over een Alpha mannetje dat lief, goed en aardig was, maar als je de “zogenaamde experts” moet geloven zijn dat juist de karaktereigenschappen van een Beta man.

Dus, laat je vooral niet in de maling nemen door wat die “zogenaamde experts” allemaal te vertellen hebben over dat je een Alpha man moet zijn en dat vrouwen alleen aangetrokken raken tot Alpha mannetjes, dat is allemaal grote bullshit en ze weten niet waar ze het over hebben.

Als je het interessant vind om meer te weten te komen over Alpha mannen zoek dan eens naar werken van Frans de Waal, hij is een Nederlandse primatoloog en hij weet waar hij het over heeft, ga dat checken en onderzoek dat eens.

En als je dat niet wilt doen, ook prima, maar geef in elk geval niet op, ook jij kunt ENORM succesvol worden met vrouwen, ook als je denkt dat je een Beta man bent. Het enige waar jij je op moet focussen is dat je je richt op het genereren van Aantrekkingskracht, zoals ik in de Mastercourse uitleg. Als jij die informatie toepast, dan kun je de allergrootste Beta man zijn, maar dan kan geen Alpha man het tegen je opnemen!