Onze Mastercourse

de ultieme methode om vrouwen te ontmoeten, versieren,
daten en relaties te starten!

Met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd systeem
gebaseerd op evolutionaire psychologie

Durf jij mooie vrouwen niet aan te spreken?

Kom jij regelmatig in de vriendenzone terecht?

Weet je niet wat je moet doen?

Voel jij je onzeker in het daten?

Weet jij niet wat je moet zeggen?

Ben jij altijd mister “Nice Guy”?

Weet je niet hoe je haar verliefd op je krijgt?

Krijg jij na dates te horen dat ze geen klik voelde?

Dit is de pijnlijke waarheid voor heel veel mannen

Voor veel mannen is de datingmarkt een ongemakkelijk terrein vol met obstakels en uitdagingen. Dit is begrijpelijk want de realiteit van een datingmarkt lijkt totaal niet op het romantische beeld dat mannen er doorgaans van hebben. Ze worden net zo makkelijk letterlijk en figuurlijk weer ‘weggeswiped’.

Vooral de groei van online dating en de datingapps hebben gezorgd voor enorme veranderingen. Voor veel mannen is de afstand tot vrouwen alleen maar groter geworden.
Tijdens onze live-trainingen krijgen wij de volgende vragen en opmerkingen vaak te horen:

  • Ik durf haar niet aan te spreken!
  • Ik weet niet wat ik moet zeggen!
  • Ik vind die collega van mijn werk erg leuk, maar ik weet niet wat ik moet doen!
  • Wat zeg ik dan ná de openingszin?
  • Hoe krijg ik haar telefoonnummer?
  • Hoe krijg ik haar met mij mee naar huis?
  • Waarom reageert ze niet meer op mijn berichten?
  • Hoe spreek ik met haar af voor een date?
  • We hadden het zo leuk, maar ze voelde geen klik, wat heb ik fout gedaan?
  • En echt nog veel meer…

Stel je eens voor…

Green arrow

Dat jij precies zou weten hoe aantrekkingskracht werkt, en dat je jezelf nooit meer hoeft af te vragen wat er in het hoofd van een vrouw omgaat.

Dat jij zonder blikken of blozen op een vrouw en haar vriendengroep kunt afstappen omdat je precies weet wat je moet zeggen en wat je moet doen.

Dat jij precies weet hoe je de interactie op een sociaal geaccepteerde manier weet te beïnvloeden zodat zij jou als een aantrekkelijk persoon ervaart.

Dat jij precies weet hoe je de interactie op een natuurlijke manier kunt leiden naar een telefoonnummer, een leuke date, een zoen, een intieme nacht.

Dat jij nooit meer voor vervelende datinguitdagingen komt te staan omdat jij precies begrijpt wat er zich allemaal afspeelt in het hoofd van een vrouw.

Jij kunt nu die man worden!

Jij kunt die man worden waar vrouwen meer dan positief op reageren, die man die precies weet wat hij moet zeggen en wat hij moet doen om vrouwen emotioneel positief te stimuleren.

Jij kunt nu namelijk een plek bemachtigen in de meest complete, op studie gebaseerde ‘mastercourse’ op dit vlak dat er op de Nederlandse markt te vinden is: onze mastercourse “Aantrekkingskracht”.

Deze baanbrekende online mastercourse neemt je stap voor stap mee in de psychologie achter aantrekkingskracht en achter het ontstaan van intieme relaties tussen mannen en vrouwen.

In deze mastercourse leer jij, van A tot Z, het ontstaan van aantrekkingskracht te begrijpen. Jij leert stap voor stap de natuurlijke structuur te volgen. Jij gaat stap voor stap aan de slag om jouw dating- en liefdesleven in eigen hand te nemen en naar successen te leiden.

In deze mastercourse volg je namelijk een bewezen formule die gebaseerd is op wetenschap en die jij, net als velen andere mannen voor jou, zal leren begrijpen en kunt gaan volgen.

Jij loopt nooit meer tegen datingobstakels aan zonder te weten waar het fout ging en waarom.

Na het volgen van de mastercourse begrijp jij de psychologie en de datingdynamiek tussen mannen en vrouwen en lukt het jou om de resultaten te bereiken die jij wilt, met de vrouwen waar jij echt naar verlangt! Hoe dan?

Jij begrijpt het datingproces, punt!

Mastercourse

Dit is het enige dat jij nodig hebt om tot jouw dating- en relatiedoelen te komen!

LET OP: Dit is geen simpele versiercursus, daar zijn er al meer dan genoeg van.

Dit is dé wetenschappelijk onderbouwde methode om diepgewortelde aantrekkingskracht bij vrouwen te genereren.

Jij gaat toegang krijgen tot de complete matrix van evolutionaire aantrekkingskracht.

Daarnaast zet jij de makkelijk toepasbare beïnvloedingstechnieken correct in zodat ook jouw sociale vaardigheden met vrouwen met enorme sprongen vooruitgaan!

Kijk hier deel 1 van de videorecensie van Cayan

In onze mastercourse Aantrekkingskracht leer jij…

Hoe je met zelfvertrouwen gesprekken start, zonder over te komen als een versierder

Wat je precies moet zeggen en nog veel belangrijker, hoe je het zegt

Welk stappenplan voor het genereren van aantrekkingskracht je volgens de natuur hoort te volgen 

Welke beïnvloedingstechnieken er voor zorgen dat zij aangetrokken tot jou raakt

Hoe je haar interesse kunt aflezen uit haar lichaamstaal

En je leert…

Hoe je op een natuurlijke en voor haar comfortabele manier lichamelijk comfort opbouwt

Hoe je op een emotioneel, stimulerende wijze gesprekken voert

Hoe je tijdens gesprekken een diep gevoel van comfort bij haar weet op te wekken

Hoe je de interactie leidt naar een oprechte en krachtige connectie

Hoe je solide telefoonnummers krijgt in tegenstelling tot nutteloze Instagram accounts

Hoe je weet wanneer zij er klaar voor is om met jou te zoenen (en meer)

Hoe jij haar emotioneel zo stimuleert dat zij jou wilt gaan verleiden

Maar je leert ook…

Wat de natuurlijke structuur is waarin aantrekkingskracht ontstaat

Hoe je emotioneel, stimulerende interacties met vrouwen krijgt

Wat je precies moet doen qua lichaamstaal om positieve uitkomsten te krijgen

Wat de evolutionaire onderbouwing is van intieme sociale interacties

Waarom vrouwen de ene man wel aantrekkelijk vinden en de andere niet

Hoe jij de correcte fundering legt voor een stabiele relatie

En je leert echt nog veel meer!

In “Aantrekkingskracht” ga jij de blauwdruk van evolutionaire aantrekkingskracht leren. En dan hebben we het over elke stap, van de start van een interactie tot een gezonde en stabiele relatie met een vrouw van jouw keuze.

Jij gaat de wetenschappelijk onderbouwde beïnvloedingstechnieken begrijpen en je gaat deze inzetten in jouw interacties, in de praktijk! Het is een stap voor stap te volgen systeem voor succes met vrouwen!
Dus, als jij de structuur van intieme sociale interacties met vrouwen van macro- tot microniveau wilt leren begrijpen, dan is dit het systeem voor jou!

Jij wordt letterlijk een ware meester op dit vlak!

Live Webinars

Jij krijgt ook toegang tot wekelijkse webinars. Deze webinars zijn exclusief voor onze “familieleden” en hier worden allerlei vragen en uitdagingen besproken.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je iets niet helemaal begrijpt, dat je meer wilt weten over bepaalde concepten of dat de resultaten in de praktijk niet zijn waar je op had gehoopt.
Bij ons sta je er niet alleen voor. Samen kijken we naar jouw uitdagingen en zorgen we ervoor dat je weer goed op weg kunt om aan de gewenste resultaten te werken.

Je doet het dus niet alleen, je doet het samen met ons, samen met de community!

Live Events

Jij ontvangt uitnodigingen voor Live Events!

Dit is een fantastische manier om gelijkgestemden te ontmoeten. Personen met hun eigen verhaal, hun eigen ervaringen en hun eigen successen.

Tijdens deze events worden diverse gerelateerde zaken besproken, kun je seminars volgen, mee doen aan workshops en jezelf nog verder scholen in de kunsten der verleiding. Je kunt er ook al jouw vragen stellen, discussies voeren en ideeën en ervaringen delen. Deze events zorgen voor een enorme motivatie, inspiratie en zijn daarom een enorme versnelling in jouw leer- en groeiproces.

Je moet het echt persoonlijk ervaren. En dat kan!

De werkelijke waarde van de mastercourse en alle extra’s zijn moeilijk in woorden te omschrijven. Hoe we het ook proberen, het is echt te veel om hier uit te leggen. Het beste wat je kunt doen is het zelf ervaren om een goed beeld te krijgen.

Community-trainingen

Kijk hier deel 2 van de videorecensie van Cayan

Wat andere cursisten zeggen

Arno S.


Ik heb wel vaker een online product gekocht maar toen ik dit zag was ik toch wel heel blij verrast! De hoeveelheid waarde in deze mastercourse is echt enorm! Dit gaat zo veel dieper in op de psychologie achter het spel van liefde tussen mannen en vrouwen, dit heb ik echt nooit eerder zo gezien. Het is wel veel informatie, maar in combinatie met de documentatie lukt het gelukkig wel om alle informatie te verteren. Ik volg de mastercourse nu vijf maanden en neem gewoon rustig de tijd om de lesstof te leren. Ik kan het aan elke man aanraden die wilt weten wat hij precies kan doen om door vrouwen als een aantrekkelijkere man te worden ervaren.

Matthijs H.


Het is een goed opgezette online training zoals ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Elke week krijg ik weer nieuwe lesstof en het verhaal wordt zo steeds completer. Ik leer mijzelf goed kennen merk ik, ook op welke punten ik mijzelf moet verbeteren om als een leuker en interessanter persoon te worden ervaren. Ik heb verschillende dingen die ik heb geleerd ook al in echte interacties toegepast, en ik sta nog steeds verteld te kijken als ik een bepaalde leuke positieve reactie krijg, gewoon omdat ik een bepaalde beïnvloedingstechniek heb gebruikt. Ik wist echt niet dat het allemaal zo werkte en dat het eigenlijk zo makkelijk kon gaan. Vrouwen tonen nu gewoon interesse in mij, willen nummers met mij uitwisselen en sturen mij Whatsap berichten omdat ze aandacht van mij willen hebben?! Ik vind het in elk geval een geniale online training.

Jort V.


Nadat ik voor de zoveelste keer een relatie breuk vroeg ik mij af wat ik nou precies fout deed, Lag het aan mij? Snapte ik vrouwen dan écht totaal niet? Was ik dan echt een waardeloze man? Hoe kon het toch dat ik zó mijn best deed om het juiste te doen voor mijn relatie, maar dat ik mij achteraf wéér in de steek gelaten voelde door de persoon voor wie ik zo veel liefde voelde? Toen ik vervolgens op zoek ging naar antwoorden kwam ik meer dan genoeg informatie tegen, en ik kwam deze mastercourse tegen. Ik kon er niets aan verliezen want ze hebben een 30 dagen geld terug garantie dus ik besloot het gewoon te proberen, en ik heb er echt totaal geen spijt van! Ik doe deze mastercourse nu vier maanden en ben enorm gemotiveerd om hiermee door te gaan. De les stof die ik tot nu toe heb gehad heeft mijn ogen werkelijk geopend voor hoe “het werkt” tussen mannen en vrouwen.

Matt


Ik ben nooit succesvol geweest met vrouwen, ik ben eigenlijk ook niet echt een heel sociaal persoon en wist nooit hoe ik een gesprek moest starten. En als ik dan per ongeluk een keer in een gesprek belande met een vrouw dan voelde ik mij super ongemakkelijk en wist ik vaak niet echt waar ik het nou over moest hebben. Nu ik in deze mastercourse zit begrijp ik mijzelf veel beter, maar ik begrijp vrouwen ook veel beter! Ik begrijp nu wat ik tot nu toe verkeerd heb gedaan en wat ik kan doen om de interacties leuker te maken. Ook begrijp ik het verleidingsproces nu, wat mij enorm helpt om de juiste stappen te zetten.

Ben T.


Door “Aantrekkingskracht” besef ik mij wat ik tot nu toe fout heb gedaan en waarom ik tot nu toe eigenlijk alleen maar enkele “gelukstreffers” heb gehad. Ik ben nu in staat om actie te ondernemen naar mooie vrouwen toe, zonder over te komen alsof ik iets van ze nodig heb. Ik weet de interactie op zo’n manier te leiden dat ze interesse in mij tonen en letterlijk tegen mij zeggen dat ze me nog wel eens willen ontmoeten voor een date. Door de kennis die ik nu heb voel ik mij net Superman! (haha)
Ik gebruik de technieken zelfs bij mij op de werkvloer met mijn mannelijke en vrouwelijke collega’s, en ook zij reageren hier op!

Dit is de enige wetenschappelijk onderbouwde en meest complete methode, voor succes met vrouwen, verkrijgbaar in Nederland!

 

Jij krijgt toegang tot méér dan 40 uur aan baanbrekende lesstof.

Jij leert de psychologie achter de intiemere interacties tussen mannen en vrouwen.

Jij leert de psychologie achter het “zijn” van een aantrekkelijk persoon.

Jij leert de psychologie achter de intiemere interacties tussen mannen en vrouwen.

Jij leert interacties aan te gaan met vrouwen, hoe je deze stappen zet en waarom je dat op deze manier doet.

Jij leert de beïnvloedings-technieken waarmee jij een diepgewortelde aantrekkingskracht zult genereren.

Jij zult aantrekkingskracht genereren bij de vrouwen die jij echt interessant vindt.

Jij leert hoe je ná aantrekkingskracht ook een diepgewortelde connectie met haar opbouwt.

Jij krijgt toegang tot Live Webinars

Jij ontvangt uitnodigingen voor onze Live Events

Jij krijgt toegang tot onze geheime community waar jij al jouw vragen kunt stellen

Je staat er dus niet alleen voor!

Je hebt toegang tot een samenwerkende community van gelijkgezinde mannen. Zo kun jij jouw vragen stellen en jouw uitdagingen bespreken. Je zult ook kunnen afspreken met anderen en zo ga je samen aan de slag en maak je nieuwe vrienden voor het leven.  

Samen trekken en duwen we iedereen omhoog, we laten niemand achter, we accepteren geen smoesjes en geen matige resultaten. Samen met elkaar gaan we voor het allerbeste!

Ben jij klaar om jouw datinguitdagingen aan te
gaan en te overwinnen?

Jouw Investering

Tijdens onze internationale trainingen investeren cliënten rond €3000,- 
Dit betreft een zéér intensieve drie daagse “immersive training”.

Wij beseffen dat dit qua tijd en geld, niet voor iedereen is weggelegd en het is ons doel om zo veel mogelijk mannen te helpen. Dat is iets waar wij voor 1000% in geloven en waar wij ons volledig voor inzetten.

Daarom kiezen wij ervoor om jou toegang te geven voor een maandelijks lidmaatschapsbedrag. Voor dit lidmaatschap betaal je slechts €67,- per maand!

Dit is echt een belachelijk laag bedrag voor de enorme waarde die je gaat krijgen. Een heel lage investering om de koers van jouw liefdesleven in eigen hand te nemen en compleet te veranderen.

Maar, wij geloven ook in het geven van extra waarde!
Daarom krijg jij nu de eerste maand toegang voor maar €1,-

Voor slechts één euro kun je op je gemak testen en bekijken of jij echt serieus genoeg bent om jouw uitdagingen met vrouwen aan te pakken en te overwinnen.

Dus de eerste maand betaal je €1,- en daarna betaal je slechts €67,- per maand.

Onze Garantie

Niet goed geld terug-garantie!
Als jij in de eerste maand beslist dat het niets voor je is, dan stuur je ons een mailtje om jouw lidmaatschap op te zeggen. Vervolgens krijg jij jouw HELE euro terug! Dus je loopt geen enkel financieel risico.

Je zit nergens aan vast, ook niet na de eerste maand!
Mocht je in de vervolgmaanden toch beslissen dat je niet verder wilt met de mastercourse, dan stuur je ons ook gewoon een mailtje om op te zeggen. Wij zetten dan jouw lidmaatschap zonder blikken of blozen stop. Je kunt dus gewoon elke maand stoppen!

Hulp Nodig Of Vragen?

Heb je nog vragen over de mastercourse mail ons dan direct.