Jouw relatiebreuk is een zegen

Omringd Worden Door Vrouwen is Aantrekkelijk

Een Relatiebreuk is GEWELDIG!

Weet je, ik begrijp heel goed wat voor stress gevoel een relatiebreuk veroorzaakt, ook ik heb het meegemaakt. En ja, die keren deed het me enorm veel pijn, want mijn relaties waren echt lange termijn relaties.

Twaalf en een half jaar met de moeder van m’n dochter, vijf plus jaar met een onwijze leuke meid met wie ik echt super veel plezier heb beleefd, en negen en een half jaar met mijn laatste vriendin wat echt een fantastische relatie was!

Dus ja, ik begrijp de pijn, ik begrijp het onbegrip, ik begrijp de frustratie, ik begrijp wat je nu op psychisch en emotioneel vlak meemaakt, want je gaat nu een “afkick periode” tegemoet, zoals we dat noemen. En dat is een periode waarin je niet meer door jouw hersenen beloond word met dopamine bijvoorbeeld, waardoor je je lekker voelt… maar je krijgt nu een overdosis aan stresshormonen te verwerken!

En dit gaat sowieso nog een aantal weken en misschien wel een paar maanden duren. Ik kan je hier ook niet bij helpen, jij zal door deze afkick periode heen moeten gaan.

En terwijl je het nu misschien niet wilt horen, en er niet heel veel mee kan, op een gegeven moment zal het kwartje vallen… en op dat moment begrijp je dat deze relatiebreuk een zegen is geweest!

En daarmee bedoel ik, dat als je kijkt naar alle groei die je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt, dan kwam die groei na een periode van ploegen, zwoegen, pijn, bloed, zweet en tranen.

En je bent er na zo’n periode altijd beter uitgekomen dan dat je daarvoor was. Als je bijvoorbeeld een sterkere conditie wilt hebben dan zul je daarvoor door een hele oncomfortabele periode moeten gaan. Als je sterkere spieren wilt hebben dan zul je jouw huidige spieren kapot moeten maken, spierpijn moeten gaan krijgen, wetende dat als je spieren weer hersteld zijn dat je sterker bent geworden. Dus, zonder de pijn, krijg je ook niets beters…

En dat werkt met relaties ook zo. Je zult na de pijn van een relatiebreuk merken dat je ineens op een heel ander level staat, dat je bent gegroeid naar een ander level.

Want pijn is een fantastische motivator, en deze zorgt ervoor dat je op een gegeven moment in beweging zult gaan komen en jezelf omhoog zult gaan werken en nieuwe doelen zult gaan behalen.

Zie deze relatiebreuk dan ook als iets fantastisch, hoe kut het nu ook voelt, zie het als het positieve begin van iets nieuws. Je bent nu pijn aan het ervaren omdat je als een slang jouw oude huid aan het afscheiden bent, maar zodra deze weg is ben je weer als nieuw.

En zeg eerlijk!

Nu ontstaat er wel de ruimte om nog een betere relationeel partner tegen te komen…nadat je jezelf eerst weer op de rails hebt getrokken en aan jezelf hebt gewerkt natuurlijk!

En dit is een hele belangrijke, werk aan jezelf! Gebruik de pijn die je nu voelt als motivator om aan jezelf te werken!

Ga keihard trainen!

Stort je op een van jouw grootste passies!

Ga naar onze mastercourse en ga leren hoe evolutionaire aantrekkingskracht werkt!

Dit is een periode van supersonische groei, kerel!

Deze relatie breuk is een zegen, jij gaat een nog veel betere relatie krijgen met jezelf nu, en nog veel leukere relationele partners tegenkomen, let maar op!