Hoe word jij aantrekkelijk voor vrouwen

Omringd Worden Door Vrouwen is Aantrekkelijk

Ja ik begrijp dat dit heel tegenstrijdig klinkt, misschien wel ongeloofwaardig, maar een vrouw vind jou aantrekkelijker als jij een man bent die vrouwen in zijn leven heeft, dan wanneer jij een man bent die geen vrouwen in zijn leven heeft.

Dit word door de wetenschap “pre selection” of “voor geselecteerd” genoemd.

Een man die voorgeselecteerd is door andere vrouwen is per definitie aantrekkelijk voor vrouwen, en dit is op verschillende manieren wetenschappelijk bewezen.

Kijk het is eigenlijk ook heel makkelijk te onderbouwen en te begrijpen, als je er voor open staat om uitgedaagd te worden door een andere waarheid te overwegen dan welke aan jou is voorgelogen.

Beiden mannen en vrouwen hebben middels evolutie bepaalde paringsstrategieën ontwikkeld, die ons helpen om de taak uit te voeren die moeder natuur ons heeft toegewezen, en dat is:

“er voor zorgen dat de sterkere genen overleven en een plek in nemen in de toekomst, en de slappere genen verdwijnen en een plek innemen in de geschiedenis”.

Het gaat niet om “ware liefde” of het vinden van jouw zielsmaatje of wat het ook is wat jij gelooft over de liefde en over het intieme sociale gedrag tussen mensen, het gaat om voorplanting!

Nu is het voor een vrouw zo dat zij of een relatie wil aangaan of het zaad wil hebben van een man die de juiste waardes bezit. Zij voelt zich aangetrokken tot een man die aan haar kan demonstreren dat hij “aantrekkelijk is”.

Nu ga ik voor nu niet dieper in op die lijst aan punten waar vrouwen van nature aangetrokken tot raken. Daarvoor kun je naar de master course “Aantrekkingskracht”, kost je €1,- en krijg je een hele maand toegang.

Maar een van de punten welke in een vrouw haar brein is geprogrammeerd is, waarop zij de waarde bepaald van een man is “heeft hij vrouwen in zijn omgeving”.

Als dit zo is, dan gaan er bij haar onbewust enkele belletjes rinkelen en zal zij zich meer aangetrokken voelen tot die man.

Dus als man zijnde is het heel aantrekkelijk om vrouwen in je leven te hebben, want dit gaat er voor zorgen dat andere vrouwen jou ook aantrekkelijker gaan vinden.

Wees daarom ook niet bang over wat de dame die jij aan het leren kennen bent, aan het daten bent, denkt over dat jij vrouwen in je leven hebt, dat jij omgang hebt met vrouwen.

Wees ook niet bang over wat zij eventueel denkt over wanneer jij met andere vrouwen praat.

Wees ook niet bang om, op bescheiden manier, met andere vrouwen te flirten en bij die vrouwen een leuke reactie te veroorzaken. Want als de dame dat ziet gebeuren zal ze emotioneel gestimuleerd worden en jou aantrekkelijker gaan vinden!

Jij hebt vrouwen in je leven, het is wat het is, dat is nou eenmaal de prijs die je moet betalen als aantrekkelijke man. En dat is de prijs die zij bereidwillig zal betalen als zij omgang wilt hebben met een aantrekkelijke man, een man die haar emoties in vuur en vlam zet!

Met aantrekkelijke groet, Rienk.